| Caut un film | |
|
Autor | Mesaj |
---|
sunshine13 Gaijin

Numarul mesajelor : 1 Data de inscriere : 25/07/2010
 | Subiect: Caut un film Dum Iul 25, 2010 3:28 am | |
| Buna. Filmul pe care il caut este asiatic si de prin 2000 sai chiar dinainte. Este vorba despre niste orfane "adoptate" de o tipa. Aceasta le educa si le pregateste in arta de a ucide prin diferite metode. Poate cineva sa imi spuna titlul filmului? Multumesc |
|
 | |
Midori Admin

Numarul mesajelor : 3243 Varsta : 25 Localizare : Targoviste>.< Data de inscriere : 31/12/2007
 | Subiect: Re: Caut un film Sam Iul 31, 2010 10:01 pm | |
| nu cred ca stiu despre ce este vorba..n-ai putea sa ne dai mai multe detalii? ai spus ca este asiatic...Asia cuprinde multe tari si culturi diferite O.o daca nu este japonez chiar nu te pot (putem) ajuta.
PS: nu mai deschide topicuri irelevante, daca ai observat este un forum cat de cat organizat, si orice topic/post ce nu respecta regulile va fi sters. Macar daca nu te-ai prezentat, ai putea trece pe la reguli inainte sa postezi _________________ SENBA-ZURU 僕の前に道はない、僕の後ろに道はできる |
|
 | |
MiiutaChan Ronin

Numarul mesajelor : 46 Varsta : 25 Localizare : ^_^ Data de inscriere : 06/06/2010
 | Subiect: Re: Caut un film Joi Sept 09, 2010 10:13 pm | |
| Stiu filmul, l-am vazut acum cativa ani, dar nu mai stiu cum se numeste, promit ca ma interesez si iti spun. |
|
 | |
old samurai Gaijin

Numarul mesajelor : 6 Data de inscriere : 29/11/2010
 | Subiect: Re: Caut un film Lun Noi 29, 2010 3:40 am | |
| Buna ziua Sunt nou pe forum si va rog daca se poate sa ma ajutati sa gasesc filmul 13 assasins. Filmul a fost lansat in toamna acestui an in regia lui Takashi Miike si este o poveste cu samurai in secol 19. Vizionarea trailerului oficial este promitatoare . Va multumersc Old samurai |
|
 | |
Blue Rose Shogun

Numarul mesajelor : 1189 Varsta : 24 Localizare : Here Data de inscriere : 03/02/2010
 | Subiect: Re: Caut un film Lun Noi 29, 2010 8:00 am | |
| buna :) ai incercat sa il cauti pe youtube? poate a aparut :-? cu toate ca nu cred, avand in veder ca a fost lansat recent :-? poate pe torente :-? |
|
 | |
meisekimu Samurai

Numarul mesajelor : 337 Varsta : 22 Data de inscriere : 02/08/2010
 | Subiect: Re: Caut un film Lun Noi 29, 2010 9:05 pm | |
| Nu cred ca ai sanse sa-l gasesti ... adica daca nu l-am gasit pe Asia torrents, slabe sanse sa-l gasesti oriunde altundeva. Poate doar daca il cumperi or smth. |
|
 | |
gaboza Gaijin

Numarul mesajelor : 5 Varsta : 45 Localizare : Sibiu Data de inscriere : 30/05/2011
 | Subiect: Re: Caut un film Vin Aug 26, 2011 10:51 am | |
| TVR a difuzat pe la mijlocul anilor '80 o mini serie politista. Personajul principal stiu ca se numea Morioka ( sau cam asa ceva). Are cineva filmul sau vreo idee cum se numeste? Mersi! A'propos....are cineva in plus o invitatie pe Asia Torrent? :-) dau in schimb un invite pe moldova torrent de asementea un torrent traker interesant. |
|
 | |
ZzbangNoMi Daimyo

Numarul mesajelor : 403 Localizare : ChildOfSalaj Data de inscriere : 25/05/2012
 | Subiect: Re: Caut un film Lun Iun 04, 2012 6:50 pm | |
| stiu un film foarte tare cu 2 surori dintre care una din ele este gangster,mafia boss xD,si se regasesc in film dupa cativa ani departe una de cealalta si este film asiatic \m/ probabil ca nu e ala ca nu erau adoptate de nici-o tipa dar oricum e foarte tare se numeste My wife is a gangster |
|
 | |
Continut sponsorizat
 | Subiect: Re: Caut un film  | |
| |
|
 | |
| Caut un film | |
|