Doresc sa ma prezint :D
Numele meu este Alexandra. M-am inregistrat pe acest site deoarece il consider extrem de interesant, si eu cum iubesc Japonia si cam tot ce e legat de aceasta tara m-am gandit ca aici e lumea mea

Iubesc muzica zaponeza. Cantareti preferati:
1. Mika Nakashima, celebra cantareata care s-a facut foarte cunoscuta prin cele doua filme NaNa (rusine mie, nu am vazut animeul si nici manga. Am vazut doar filmele si mi s-au parut geniale. Al doilea nu cred ca a fost asa de bun ca primul, dar e ok.) , avand o voce superba si arata extraordinar de bine (parerea mea). Stiu majoritatea melodiilor ei si cu bucurie spun ca imi plac.
2. Yuna Ito, o alta cantareata cunoscuta a japoniei, a jucat si ea in filmele NaNa, personajul ei fiind Reira, membra a formatiei Trapnest. Are o voce buna, imi place cel mai mult melodia "truth".
3. Girl`s Generation, o formatie in care sunt numai fete, melodiile sunt bune, nu am ce sa comentez la adresa lor. :D
4.Yoko Ishida. Imi place vocea ei foarte mult :D Melodia preferata este white dentiny, opening-ul animeului Pretear.
5. Aural Vampire. Iubesc aceasta formatie datorita vocii fetei. Si au melodii destul de bune.
6. Namie Amuro/Amuro Namie, nu stiu cum e cel mai corect :D Imi place destul de mult :))
7. Kanon Wakeshima. Imi place vocea ei. Canta bine.
8. Megumi Hayashibara. Canta oarte bine, imi place cel mai mult melodia Infinity.
9. Anna Tsuchiya, imi place in special melodia Kuroi Namida.
10. Arashi :D (sper sa nu se supere nimeni ca i-am pus pe 10) Imi place cum canta dar totusi ... parca lipsete ceva ( imi cer iertare fanilor lor)
Dupa cum vedeti am facut un top 10. Mie imi plac foarte multi dar am considerat ca ei sunt cei mai buni (parerea mea) Stiu ca au ramas muli cantareti pe care nu i-am scris. Poate sunt altii mai buni si nu i-am descoperit eu :D Dar Mika Nakashima va ramane mereu pe locul unu pentru mine.
Sunt multe de spus despre mine dar nu o sa le insir :D
So Nice To Meet You All! ;) ;) ;)