Ohayo!
Ce faceti??
Am sa fac o scurta prezentare despre mine...so:
Nume:Rizoiu
Prenume:Camelia
Varsta:14 ani (ii implinesc in vara)
Data de nastere:20.06.1995
Descriere: Sunt destul de inalta cu parul saten si ochi caprui.Sunt foarte timida,dar in preajma prietenilor sunt foarte vorbareata.Ador Japonia de la Hokkaido pana la Kyushu,ba chiar mai mult.Ador foarte mult cultura si traditiile lor,mai ales limba.Imi doresc sa ajung in Japonia mai ales in Kyoto.De fapt imi doresc sa mai vad pe strazile Kyoto-ului,desi stiu ca sunt rare,o gheisa adulta sau chiar o maiko.
Hobby-uri:Imi place sa citesc (sunt de fapt obsedata,dar ma rog..),sa ascult muzica,sa visez cu ochii deschisi,sa stau cu prietenii si cam atat.
Muzica preferata: rock,pop si soundtrack
Formatii preferate: Paramore,Ayumi Hamasaki,Hannah Montana,Jonas Brothers,High School Musical si Camp Rock.
Filme preferate: Memoriile unei geisha,Twilight,Taisul ascuns,Ultimul samurai,Soimul de argint,Tigru si dragon,Titanic si...uneori desenele animate.
Anime preferate: Kaleido star,Inuyasha,Bleach,Blood +,Mermaid Melody,Princess Tutu etc.
Carti preferate: Memoriile unei gheisa,Adevarata viata de gheisa,Amurg,Luna noua,Eclipsa si multe altele.
As dori,daca se poate,ca un admin sa imi schimbe numele in Iwasaki Mameha.