Numarul mesajelor : 27 Varsta : 23 Localizare : wonderland...arad=)) Data de inscriere : 25/01/2009
Subiect: Re: Geta Dum Mar 01, 2009 6:06 am
Hm...stiam de incaltarile astea numai ca eu cum nu suport slapii de genul cu deaia intre degete nu mi se par prea confortabili :P .Ca veni vorba sa stai descult e lipsa de respect de ce...pai vara nu mor de cald cu sosete in picioare? anyways foarte interesant arigato!
Numarul mesajelor : 206 Varsta : 24 Localizare : in universul Japoniei ^^ Data de inscriere : 14/06/2009
Subiect: Re: Geta Dum Iun 14, 2009 8:31 am
sunt foarte frumoase,dar parca mai ales pentru maiko sunt prea inalte am vazut ceva asemanator si in memoriile unei geishe parca :?: sunt foarte multe lucruri interesante despre geta :D
Edited by anaoha:Fara limbaj de messenger sau prescurtari.
Numarul mesajelor : 93 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 08/02/2011
Subiect: Re: Geta Mar Feb 08, 2011 8:28 am
Va salut!
Acum intreadevar numai geishe si luptatorii de sumo mai folosesc Geta, dar pana in perioada Meiji poate si mai tarziu nu stiu sigur, mai toti purtau Geta de la Daimyo pana la copii care abia au inceput sa mearga. Insa razboincii pe timp de razboi au astfel de incaltari care se leaga cu sireturi pana la genunchi, din pacate nu stiu cum li se zice.