| ce faci acum? | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Midori Admin

Numarul mesajelor : 3243 Varsta : 25 Localizare : Targoviste>.< Data de inscriere : 31/12/2007
 | Subiect: ce faci acum? Mar Ian 01, 2008 2:05 am | |
| scrieti continuarea
Ascult : Simt : Mi-as dori : Imi pare bine : Imi pare rau : Mananc / Beau : Astept : Am de gand sa : Iubesc: Urasc:
Ascult : muzika p care danseaza aia d l dansez pt tn k e tv-ul deschis Simt : ameteala Mi-as dori : s fie vacantza mai lunga macar ku o sapt Imi pare bine : k a venit anul nou Imi pare rau : k n-am facut revelionu ku prietenii Mananc / Beau : nimik Astept : nota la teza la romana Am de gand sa : mai fac un forum Iubesc:japoneza si engleza Urasc: manelele si fitzoasele _________________ SENBA-ZURU 僕の前に道はない、僕の後ろに道はできる |
|
 | |
imitatie_de_crab Ronin

Numarul mesajelor : 24 Varsta : 28 Localizare : Acum: Woodstock Data de inscriere : 14/01/2008
 | Subiect: Re: ce faci acum? Vin Ian 25, 2008 2:53 am | |
| Bun. Eu Ascult : Ali G - Incredible (Booyaka Mix) :)) Simt : frig ca e geamul deschis Mi-as dori : sa fiu mai responsabila Imi pare bine : ca mai avem numai o saptamana de scoala. Iupiii Imi pare rau : ca implinesc 18 ani Mananc / Beau : alune in ciocolata Astept : seara ca sa ies in oras Am de gand sa : beau Iubesc: muzica si viata(in acest moment) Urasc: manelele |
|
 | |
Zambeste si Mori Ninja

Numarul mesajelor : 100 Varsta : 22 Localizare : Tokio Data de inscriere : 26/01/2008
 | Subiect: Re: ce faci acum? Dum Ian 27, 2008 9:58 pm | |
| Ascult :Clicaitul mouseului Simt :Ura Mi-as dori :Sa mor Imi pare bine :De durere Imi pare rau :Ca e fericire Mananc / Beau :Droguri/alcool Astept :Sfarsitul lumii Am de gand sa : Ucid Iubesc:Sangele Urasc:Iubirea
(fiti atenti ca astea de aici le-am scris la vrajeala...nu e adevarat...) |
|
 | |
Karl Donitz Ninja

Numarul mesajelor : 102 Varsta : 28 Localizare : Brasov Data de inscriere : 15/01/2008
 | Subiect: hello Lun Ian 28, 2008 9:09 am | |
| hi hi hi...a venit si randul meu...
Ascult: muzika Rock...Rage Against the Machine Simt: ca maine va fi o zi cam naspa ( ca voi lua un 2 la franceza) Mi-as dori: Sa vizitez Germania Imi pare bine: ca am dat de acest forum (si de toti membrii forumului) Imi pare rau: ca nu m-am nascut in Japonia Mananc / Beau: poate mai incolo Astept: Vacanta de Vara..sa scap de Bac Am de gand sa: Sa vitez toate locurile din lume, sa explorez... Iubesc: Limba Japoneza, Germana, paryurile, muzika Rock.... Urasc: Ungurii (imi pare rau pt cei de fata dar asta e ...asa am fost crescut) |
|
 | |
Midori Admin

Numarul mesajelor : 3243 Varsta : 25 Localizare : Targoviste>.< Data de inscriere : 31/12/2007
 | Subiect: Re: ce faci acum? Lun Ian 28, 2008 9:14 am | |
| Ascult : sunetul care s aude knd vine un nou mail Simt : happyness, maybe Mi-as dori : sa fie ......my bf Imi pare bine : ca vorbesc p mess cu mu friend denissa Imi pare rau : ca ea e in italia Mananc / Beau : nimik Astept : za vina vacantza Am de gand sa : iau maine o nota buna Iubesc: japonia Urasc:ca dau maine test la mateee :pale: _________________ SENBA-ZURU 僕の前に道はない、僕の後ろに道はできる |
|
 | |
Zambeste si Mori Ninja

Numarul mesajelor : 100 Varsta : 22 Localizare : Tokio Data de inscriere : 26/01/2008
 | Subiect: Re: ce faci acum? Lun Ian 28, 2008 8:49 pm | |
| Ascult : Evanescence Simt : Ca mi-e sete Mi-as dori : Sa termin de scris Imi pare bine : Ca e fratele unei prietene la mine Imi pare rau : Ca mi-o iesit media 8 la istorie Mananc / Beau : Mandarine/Ceai cu lamaie Astept : ora 12:20 Am de gand sa : Scriu la toate jocurile de aici Iubesc: Pe cnv :P Urasc: Pe tata(momentan...)
Hai ca acum am scris realitate... :P |
|
 | |
imitatie_de_crab Ronin

Numarul mesajelor : 24 Varsta : 28 Localizare : Acum: Woodstock Data de inscriere : 14/01/2008
 | Subiect: Re: ce faci acum? Mar Ian 29, 2008 3:24 am | |
| Ascult : Deftones- passanger si chiar acuma incepe Portishead-fun for me Simt : somnolenta Mi-as dori : sa ma lase Rodi(mama) in Vama de 1 mai Imi pare bine: ca mi-am taiat drept bretonul Imi pare rau : pentru tot ce am facut sambata Mananc / Beau : am terminat o banana de 5 minute... sunt plina Astept : sa plece Rodi de acasa Am de gand sa : dorm mult si apoi sa ma uit toata noaptea la filme Iubesc: ciupercile Urasc: nu o urasc, dar imi displace doamna diriginta :D |
|
 | |
Midori Admin

| Subiect: Re: ce faci acum? Mier Ian 30, 2008 2:32 am | |
| Ascult :moi dix moi-vizard Simt :un sentiment ciudat, nuj kum sal descriu...sila si tristetze poate, si oboseala si somn Mi-as dori : s ...mai n nu spun, e secret Imi pare bine :k e vacantza Imi pare rau :.... Mananc / Beau :tymbark Astept :un mesaj p hi5 Am de gand sa : citesc si s ma uit la filme Iubesc:JAPAN Urasc:scoala _________________ SENBA-ZURU 僕の前に道はない、僕の後ろに道はできる |
|
 | |
Michiko Phantom mod

Numarul mesajelor : 1203 Varsta : 27 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 16/03/2008
 | Subiect: Re: ce faci acum? Mier Mar 19, 2008 10:16 am | |
| Ascult :Mozart-piano concerto no. 23 adagio Simt :ca ma trece pishu Mi-as dori : sa ma duc la toaleta Imi pare bine : ca nu-i departe baia Imi pare rau : ca-i asa tarziu si nu mai pot sta pe net Mananc / Beau : inghit saliva Astept : ziua de maine Am de gand sa : ascult ceva mai vesel Iubesc: sushi, sailor moon pe yoko-san pe taka-san si pe ink cativa prieteni foarte apropiati si pe parinti si pe bunici :scfdscgewr:
Urasc: prunele uscate si mancarea de la KFC |
|
 | |
Midori Admin

| Subiect: Re: ce faci acum? Mier Mar 19, 2008 10:24 am | |
| Ascult : tastatura Simt : k mie somn Mi-as dori : sa nu se fi intamplat chestiile alea Imi pare bine : ca stau acasa si am timp sa citesc si sa ma uit la anime Imi pare rau : ca n-am terminat azi ayashi no ceres Mananc / Beau : nik Astept : sa mi se scoata ghipsu' Am de gand sa : il tai yo pana vineri si sa ma duc luni la scoala Iubesc: Japonia Urasc: sa am picioru in gips _________________ SENBA-ZURU 僕の前に道はない、僕の後ろに道はできる |
|
 | |
Ony Ninja

Numarul mesajelor : 66 Varsta : 23 Localizare : iasi Data de inscriere : 06/04/2008
 | Subiect: Re: ce faci acum? Sam Apr 19, 2008 8:26 pm | |
| Ascult : ticaitul ceasului Simt : tusea din gat Mi-as dori : sa imi treaca gripa Imi pare bine : ca nu ma duc la scoala Imi pare rau : ca luni s-ar putea sa ma duc la scoala Mananc / Beau : nimik Astept : sa se intoarca pisica acasa Am de gand sa : imi suflu nasul Iubesc: numa de iubit n-am eu chef acuma Urasc: scoala, raceala, pe sormea (cateodata), anime-ul F-zero, pe profa de romana etc. (lista e interminabila) |
|
 | |
Midori Admin

| Subiect: Re: ce faci acum? Dum Apr 20, 2008 5:10 am | |
| Ascult : mouse-ul si tastele Simt : frig(desi e destul de cald pe aici) Mi-as dori : sa n-am teme Imi pare bine : ca m-am distrat ieri/aseara/azi Imi pare rau : ... Mananc / Beau : nimic Astept : sa faca mama clatite=))))) Am de gand sa : imi fac proectul la TIC Iubesc: anime-urile Urasc:TEMELE _________________ SENBA-ZURU 僕の前に道はない、僕の後ろに道はできる |
|
 | |
Michiko Phantom mod

Numarul mesajelor : 1203 Varsta : 27 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 16/03/2008
 | Subiect: Re: ce faci acum? Dum Apr 20, 2008 6:13 am | |
| Ascult : muzica din romeo si julieta Simt : ca nu vreau sa ies din casa azi..si nu vreau sa dau telefoane Mi-as dori : sa merg in Franta la vara Imi pare bine : ca am invatat limbajul surdo-mutilor Imi pare rau : ca m-i lene sa fac ce trebe Mananc / Beau : as manca dar sunt in cura de slabire Astept : sa vina mama si ziua de maine cand o sa am concert cu orchestra Am de gand sa : raspund la tel k suna Iubesc: tout la monde Urasc: limba franceza=)) |
|
 | |
Croitor Andreea Gaijin

Numarul mesajelor : 4 Data de inscriere : 22/04/2008
 | Subiect: Re: ce faci acum? Mar Apr 22, 2008 10:27 am | |
| Acum eu
Ascult : muzica de la reclame Simt : o durere de cap d la mizica Mi-as dori : sa merg in Japonia Imi pare bine : ca o sa vina vacanta Imi pare rau : ca nu exista cursuri de japoneza in Suceava Mananc / Beau : nimik Astept : sa adoarma mama Am de gand sa : stau toata noaptea pe net Iubesc : limba japuneza, engleza si spaniola Urasc : limba franceza :x |
|
 | |
Midori Admin

| Subiect: Re: ce faci acum? Mar Apr 22, 2008 11:29 pm | |
| Ascult : nik(poate bazaitul calculatorului si tastele) Simt : ca ma doare burta Mi-as dori : s mearga totul bine, cum am planuit, in vacanta Imi pare bine : ca am luat vacanta Imi pare rau : ca n'o sa ma intalnesc cu toti prietenii in vacanta Mananc / Beau : nimik Astept : sa ma joc cu cainele lu see-saw Am de gand sa : ma duc la biblioteca Iubesc:vacantaaaa, pastele, primavara Urasc:pe o colega dobitoaca _________________ SENBA-ZURU 僕の前に道はない、僕の後ろに道はできる |
|
 | |
Nephilim Ninja

Numarul mesajelor : 117 Varsta : 24 Localizare : Orchestra of Rain Data de inscriere : 02/05/2008
 | Subiect: Re: ce faci acum? Vin Mai 02, 2008 7:10 am | |
| Ascult : hide - Drink or Die Simt : tristete Mi-as dori : sa nu fi murit hide Imi pare bine : nu-mi pare bine de nimic Imi pare rau : ca a murit hide Mananc / Beau : nimic / nimic Astept : sa treaca ziua de azi Am de gand sa : mi-l amintesc pe hide mereu Iubesc: Japonia Urasc: moartea |
|
 | |
Midori Admin

| Subiect: Re: ce faci acum? Lun Mai 12, 2008 5:12 am | |
| Ascult : utada hikaru Simt : ca mi-e somn Mi-as dori : sa nu mai dau teza la mate Imi pare bine : ca scap repede de teze Imi pare rau : ca nu stiu nimic la mate Mananc / Beau : bomboane cu 'irish whiskey' Astept : sa am chef de invatat Am de gand sa : invat! Iubesc:pe nimeni Urasc:teza la mate _________________ SENBA-ZURU 僕の前に道はない、僕の後ろに道はできる |
|
 | |
Ony Ninja

Numarul mesajelor : 66 Varsta : 23 Localizare : iasi Data de inscriere : 06/04/2008
 | Subiect: Re: ce faci acum? Sam Mai 17, 2008 6:38 am | |
| Ascult : Colors of the heart Simt : ca ma ia somnul Mi-as dori : sa mananc ceva Imi pare bine : ca am luat peste 5 la reza de la romana Imi pare rau : ca am luat 6 la teza de la romana, ceea ce nu e de ajuns Mananc / Beau : nik Astept : vacanta de vara Am de gand sa : ma duc sa mananc Iubesc: perna Urasc: dezordinea din camera |
|
 | |
Midori Admin

| Subiect: Re: ce faci acum? Mar Mai 20, 2008 5:50 am | |
| Ascult : yui makuno-amrita Simt: yo stiu.... Mi-as dori : sa il cunosc pe..... Imi pare bine : ca mai sunt 3 saptamani de scoala Imi pare rau : ca n-o sa-l mai vad pe ..... atata timp...(vacanta...nu ca il vedeam prea des pana acum...) Mananc / Beau : giusto light Astept : vacanta Am de gand sa :invat la engleza Iubesc:japonia Urasc:testele si tezele _________________ SENBA-ZURU 僕の前に道はない、僕の後ろに道はできる |
|
 | |
Michiko Phantom mod

| Subiect: Re: ce faci acum? Mier Mai 28, 2008 10:04 am | |
| Ascult : la radio, ceva cu nelamurirea lui Iosif Prodean :)) Simt: ca nu-mi pot tine ochii deschisi Mi-as dori : sa ma culc... Imi pare bine : ca ma culc in curand Imi pare rau : de nimic deocamdata Mananc / Beau : nimic Astept : dimineata Am de gand sa :ma culc Iubesc:sushi!!!!!!! Urasc:hmmm, incerc sa nu urasc nimic... |
|
 | |
Midori Admin

| Subiect: Re: ce faci acum? Joi Mai 29, 2008 2:07 am | |
| Ascult : hilary duff Simt : nimik deosebit Mi-as dori : sa fie usoara teza de maine Imi pare bine : ca m-a ajutat o fata sa inteleg ceva la info Imi pare rau : ca n'am azi timp sa ma uit la anime Mananc / Beau :giusto light Astept : vacantaaaa Am de gand sa : ma distrez/relaxez etc in vacanta Iubesc:vara Urasc: nush _________________ SENBA-ZURU 僕の前に道はない、僕の後ろに道はできる |
|
 | |
Miko Daimyo

Numarul mesajelor : 443 Varsta : 25 Localizare : Erm ... Tokyo ?! ^^ Data de inscriere : 29/05/2008
 | Subiect: Re: ce faci acum? Vin Mai 30, 2008 4:19 am | |
| Ascult : Ancafe~Koi no dependence Simt : ca mi-e foame :lol: Mi-as dori : sa merg in Tokyo Imi pare bine : ca se apropie vacanta Imi pare rau : ca ma despart de colegii mei Mananc / Beau : nimic Astept : admiterea la liceu Am de gand sa : ma distrez Iubesc: pe mama :#smile#: Urasc: scoala :***angry***: |
|
 | |
Midori Admin

| Subiect: Re: ce faci acum? Vin Mai 30, 2008 5:19 am | |
| Ascult : nimik Simt : nimik=)) Mi-as dori : sa iau peste 6 la teza la info Imi pare bine : ca am scapat de teze si vine vacanta Imi pare rau : ca am gresit asa mult la teza Mananc / Beau : nimic Astept : vacanta Am de gand sa : termin loveless Iubesc:anime Urasc:p directoare _________________ SENBA-ZURU 僕の前に道はない、僕の後ろに道はできる |
|
 | |
Miko Daimyo

Numarul mesajelor : 443 Varsta : 25 Localizare : Erm ... Tokyo ?! ^^ Data de inscriere : 29/05/2008
 | Subiect: Re: ce faci acum? Vin Mai 30, 2008 10:27 pm | |
| Ascult : AnCafe ~ Kiss Simt : buna dispozitie Mi-as dori : sa am o surpriza acum Imi pare bine : ca a venit weekendul Imi pare rau : de nimic Mananc / Beau : nimic Astept : vacanta Am de gand sa : vorbesc cu prietenii :confetti: Iubesc: tvul Urasc: pe nimeni  |
|
 | |
Midori Admin

| Subiect: Re: ce faci acum? Sam Mai 31, 2008 4:14 am | |
| Ascult : Glay Simt : happiness a bit Mi-as dori : sa ma distrez in vacanta Imi pare bine : ca am avut o zi buna Imi pare rau : de nimic acum Mananc / Beau : nimic Astept : ziua mea^^ :<::>: Am de gand sa : ma uit la cel putin 4 episoade din gravittion Iubesc:JAPAN Urasc:  p R****a _________________ SENBA-ZURU 僕の前に道はない、僕の後ろに道はできる |
|
 | |
Continut sponsorizat
 | Subiect: Re: ce faci acum?  | |
| |
|
 | |
| ce faci acum? | |
|